Catalogus

Orvélo Tripel

7,5%

Bier van hoge gisting met een floraal boeket in de schuimkraag gevolgd door een milde kruidige body met een droge medium bittere afdronk. Gebrouwen met drie granen: gemoute gerst, gemoute tarwe en haver. Twee Belgische hops, die voor de florale neus en de bitter afdronk zorgen. Rozemarijn –en korianderzaad bieden de extra anti-oxidatieve toets die dorstlessend werkt en doordrinkbaarheid biedt aan sporters en vrienden.

Orvélo Drome

7%

Een rood bruine Dubbel van hoge gisting met een neus van rijp, gistend fruit. Bier met een degelijke volmondigheid die aan een chocolade-koffie-toffee doet denken afkomstig van de delicate balans van gebrande mout en hops.

Orvélo Wijß

6%

Een Weiss bier van hoge gisting gebrouwen volgens de stijl & traditie van het Duitse Reinheitsgebot met de 4 erlaubte ingrediënten (brouwwater, mout, hop en gist). De Orvélo Wijβ heeft een vleugje citrus in de schuimkraag, frisse licht zurige tarwe-body en een droge, milde bittere afdronk.

Orvélo Sprint

6,5%

De Orvélo Sprint is een amberkleurige Ale bier. De Sprint genoot naast de klassieke ingrediënten een koude hop infusie tijdens de lagering. De nagisting op fles komt van de familie Brettanomyces Spp, Brett voor de vrienden. Deze wilde gist gaat net zoals een klassiek-renner die de meet in zicht krijgt alle overblijvende suikers uit ‘t lijf verbranden in een anaerobe overwinningsspurt! Dit genre van diepgaan maakt de Sprint tot een droog Ale bier met een klassiek hoppig karakter.